Η Εταιρεία

H εταιρεία Rowmat δραστηριοποιείται στη παραγωγή δομικής σανίδας και ανήκει στην οικογένεια της Hellas Stones, μια εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή τεχνητών πετρωμάτων για επένδυση τοίχου.

Το 2016 δημιουργήσαμε το νέο μας εργοστάσιο, με άρτια στελεχωμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και υψηλά standards ποιότητας και ασφάλειας.
Φιλοσοφία και αποκλειστικός μας στόχος είναι να ερευνούμε, να εξελίσσουμε και να παράγουμε πρωτοποριακά δομικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για την κάλυψη του επαγγελματία, του τεχνίτη και κατ’ επέκταση του τελικού καταναλωτή.

Η παραγωγική μας δύναμη βασίζεται στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας με αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και φυσικά στο άρτια εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας.

Στη Rowmat είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να δούμε έργα να απογειώνονται με τη χρήση της δομικής σανίδας Rowmat σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε Γερμανία, Κύπρο, Λιβύη, και Ισραήλ.

Η δομική σανίδα Rowmat είναι αμιγώς ελληνικό προϊόν και ανταγωνίζεται επάξια αντίστοιχα προϊόντα ευρωπαϊκών εταιρειών.

Βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της δομικής σανίδας.