Το Rowmat είναι το τέλειο δομικό υλικό, γιατί είναι εύκολο στην εφαρμογή

Εσύ ακόμη χτίζεις;

Δομικές σανίδες Rowmat

Το Rowmat Board είναι ένα υλικό ξηράς δόμησης, κατασκευασμένο από ειδικά μελετημένη εξηλασμένη πολυστερίνη, επικαλυμμένη και από τις δύο πλευρές της με τσιμεντοειδή επίστρωση υψηλών προδιαγραφών.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η άκαμπτη και πολύ σκληρή επιφάνεια, ώστε να δεχθεί οποιοδήποτε πλακίδιο, τεχνητή πέτρα, σοβά ή πατητή τσιμεντοκονία. Η ιδιαιτερότητα του Rowmat Board είναι ότι παρέχει ευκολία στον τεχνίτη κατά την χρήση και εφαρμογή λόγω του πολύ χαμηλού του βάρους. Έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες ενώ συγχρόνως παρέχει πολύ υψηλή μηχανική αντοχή.

Παράγεται σε πάχη 1 έως 10 εκατοστά, μήκος 2,50 ή 1,25 μέτρα, ενώ το πλάτος είναι σταθερό 60 εκατοστά. Το Rowmαt Board είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κατασκευαστικό τομέα για ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών, όπως επένδυση τοίχου, δαπέδου και οροφής, σε μπάνια, spa, χαμάμ, ντους.

Επίσης η δομική σανίδα της Rowmat έχει τη δυνατότητα να χαράσσεται εργοστασιακά από τη μία της πλευρά με αποτέλεσμα να αποτελεί το ιδανικότερο υλικό για περίτεχνες κατασκευές με καμπύλες. Έτσι, οι δομικές σανίδες της Rowmat μπορεί να είναι εκτός από επίπεδες και καμπύλες.

Ιδιότητες

null
null

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Δοκιμασμένο υπό συνθήκες θλίψης, κάμψης και εφελκυσμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπόστρωμα για εξομάλυνση ανισόπεδου δαπέδου ή για κατασκευή υπερυψωμένων διαζωμάτων.
null
null

ΕΥΡΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Απεριόριστες δυνατότητες κατασκευής σε ελάχιστο χρόνο. Από τις πιο απλές κατασκευές μέχρι τα πιο περίτεχνα έργα.
null
null

ΚΑΝ' ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Δεν απαιτούνται ιδιαιτέρες κατασκευαστικές γνώσεις. Με βασικά εργαλεία και πολλή φαντασία μπορείς να κατασκευάσεις μόνος σου τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές.
null
null

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Εξαιρετικά ανθεκτικό υπό συνθήκες υψηλής υγρασίας. Το πλέον κατάλληλο υλικό για την κατασκευή επίπλων μπάνιου, χαμάμ κα πισίνας.
null
null

ΕΛΑΦΡΥ

Η δομική σανίδα Rowmat είναι κατασκευασμένη από ειδικά μελετημένη εξηλασμένη πολυστερίνη, γεγονός που καθιστά τις σανίδες αρκετά ελαφριές, με το βάρος τους να ξεκινά από μόλις 5kg ανά m2.
null
null

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ανθεκτικό στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες χωρίς καμία αλλοίωση.
null
null

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ

Οι ιδιότητές του δεν επηρεάζονται από την υγρασία του περιβάλλοντος. Κατάλληλο για εξωτερική θερμομόνωση κτηρίων.
null
null

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Απλοποιεί δραστικά τη διαδικασία της κατασκευής. Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και δομικών υλικών.

Rowmat Projects

Τα νέα μας

Νέα

ROWMAT | BUDMA 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην έκθεση BUDMA, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για…
Νέα

Rowmat | Xenia 2023

Η έκθεση XENIA 2023 ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας…