Όραμα και αποστολή μας

Η Rowmat ως θυγατρική της Hellas stones που ιδρύθηκε το 2000 σύντομα καθιερώθηκε ως μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής τεχνητής πέτρας. Από την αρχή της δραστηριοποίησής της έχει θέσει ως φιλοσοφία και στόχο να καλύπτει τις ανάγκες του επαγγελματία και κάθε καταναλωτή με προϊόντα υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, με ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εξελίσσεται και να εξειδικεύεται τόσο στον κατασκευαστικό κλάδο όσο και στον κλάδο παραγωγής προϊόντων διακόσμησης.

Στόχος μας

Να μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε βέλτιστες λύσεις για τους επαγγελματίες και να κατασκευάζουμε προϊόντα που θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για τον τελικό καταναλωτή. Αφουγκραζόμαστε τις τάσεις της εποχής, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της αγοράς και πάντοτε με κέντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να δοκιμάζουμε και να υλοποιούμε.

Όραμά μας

Να πρωτοπορούμε συνεχώς στον κλάδο των αναβαθμισμένων δομικών υλικών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αποστολή μας

Να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες και τελικούς καταναλωτές, να είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας και να πορευόμαστε ανοδικά με το βλέμμα μας στραμμένο στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ποιότητα

Παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό με πρώτες ύλες άριστων προδιαγραφών ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της παραγωγής μας.

Συνέπεια

Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν σταματούμε να εξελισσόμαστε και να προφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες σε τεχνογνωσία και εναρμονισμένες με τις ανάγκες της αγοράς αλλά και του κάθε πελάτη μας μεμονωμένα.

Εξυπηρέτηση

Για όλους εμάς στην Rowmat, τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία από την ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση πωλήσεων, ενώ οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας προσφέρουν βέλτιστες λύσεις.

Κέντρο μας, οι άνθρωποί μας

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας φαίνεται!

Οι δεσμοί των ανθρώπων της εταιρείας βασίζονται στον σεβασμό, την κατανόηση, την αλληλοϋποστήριξη και το κοινό μας όραμα. Προχωράμε μπροστά και εξελισσόμαστε, όλοι μαζί. Αγαπάμε το διαφορετικό, το αναζητούμε και το αγκαλιάζουμε. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας και υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία και τη δημιουργικότητα.