Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου για την ιστοσελίδα www.hellasstones.com
H HELLAS STONES εφεξής «Εταιρία» αποδίδει μεγάλη σημασία στη σύννομη επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.< Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αποσκοπεί να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι Επεξεργασίας κατά την πλοήγησή στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή την Πολιτική Απορρήτου καθώς και την Πολιτική Cookies, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με τη συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας μας αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies>.

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου ορίζεται Υπεύθυνος Επεξεργασίας η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΚΑΓΚΟΥ Ο.Ε. με την επωνυμία Hellas Stones, που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, ΤΚ 40006, με ΑΦΜ 099847353 και αρ. ΓΕΜΗ 026638340000.

  1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν είτε άμεσα, είτε συνδυαστικά με άλλες στην ταυτοποίησή σας ως φυσικό πρόσωπο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, οι φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, οι αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων, τα στοιχεία καρτών, τα αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή διαδικτυακών συσκευών, το ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεων (log filescookies κλπ.).

Η συλλογή, επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός 679/2016, στο εξής GDPR), το νόμο 4624/2019 και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

  1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας συλλέγουμε πληροφορίες που σας αφορούν. Σε αυτές περιλαμβάνονται πληροφορίες που συλλέγουμε απευθείας από εσάς, πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από το διαδικτυακό τόπο και πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους, όπως αυτές που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση συντομεύσεων προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης FacebookTwitterInstagramLinkedInPinterest και το διαδικτυακό τόπο αναπαραγωγής video YouTube.

Συγκεκριμένα ανάλογα με τη δραστηριότητα:

Ενημερωτική Χρήση Ιστοσελίδας

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συλλέγονται αυτόματα, μέσω cookies, οι ακόλουθες πληροφορίες, οι οποίες αποθηκεύονται προσωρινά σε αρχεία καταγραφής (log files).

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP address), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, εφόσον συνδέεστε από φορητή συσκευή, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης (browser), την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης, την ιστοσελίδα που σας παρέπεμψε στην www.hellasstones.com και εφόσον έχετε συναινέσει στο γεωεντοπισμό του περιηγητή ή του λειτουργικού προγράμματος, έχουμε πρόσβαση και σε αυτές τις πληροφορίες.

Γιατί συλλέγουμε τις πληροφορίες αυτές;

Για τη διατήρηση της ασφάλειας της ιστοσελίδας μας και την πρόληψη έναντι απάτης, για να επιλύσουμε τυχόν τεχνικά θέματα και για την εξατομίκευση και βελτίωση της λειτουργίας πλοήγησης.

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Επίτευξη εννόμων συμφερόντων της Εταιρίας (6παρ.1στ’ GDPR)

Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες;

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για διάστημα δώδεκα (12) μηνών και ύστερα διαγράφονται αυτόματα.

Επικοινωνία για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών

Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει τη δυνατότητα μα επικοινωνείτε μαζί μας μέσω φόρμας επικοινωνίας και της υπηρεσίας Facebook Messenger. Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας για να ζητήσετε γενικές πληροφορίες σχετικά με την Εταιρία ή τα προϊόντα/υπηρεσίες, κρατάμε τα στοιχεία που μας δίνετε, για να διεκπεραιώσουμε την επικοινωνία.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας: ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, περιεχόμενο μηνύματος

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Messenger:

  • εφόσον επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Messenger: όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ, πόλη, περιεχόμενο μηνύματος

  • εφόσον επιλέξετε να συνεχίσετε ως επισκέπτης, τα στοιχεία επικοινωνίας σας ανωνυμοποιούνται και επεξεργαζόμαστε μόνο το περιεχόμενο του μηνύματος

Γιατί συλλέγουμε τις πληροφορίες αυτές;

Για να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήματά σας, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για την ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας και σχόλια περί βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Η συγκατάθεσή σας (6παρ.1α’ GDPR) ή η επίτευξη εννόμων συμφερόντων της Εταιρίας (6παρ.1στ’ GDPR)

Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες;

Διατηρούμε τις πληροφορίες για διάστημα 6 (έξι) μηνών από την τελευταία επικοινωνία και στην περίπτωση που επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Messenger ως επισκέπτης διαγράφονται αυτόματα 24 ώρες από την αποστολή του μηνύματος

Online παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα

Η Εταιρία μας διατηρεί σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα για την καλύτερη επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. Για την παρούσα επεξεργασία μέσω της χρήσης κοινωνικών δικτύων σας ενημερώνουμε ότι είμαστε από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας με τους παρόχους των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων (άρθρο 26 GDPR).

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως: όνομα, εικόνα προφίλ, πόλη και περιεχόμενο σχολίου ή μηνύματος. Επίσης, λαμβάνουμε ανωνυμοποιημένα στατιστικά στοιχεία, από τα οποία δεν μπορείτε να ταυτοποιηθείτε.

Γιατί συλλέγουμε τις πληροφορίες αυτές;

Οι δραστηριότητες επεξεργασίας που λαμβάνουν χώρα στις σελίδες μας αφορούν τη δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο που λαμβάνουμε από συνεργάτες και πελάτες μας, την επεξεργασία δεδομένων επισκεπτών των σελίδων μας, καθώς και την επεξεργασία δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Η νομική βάση για τις επεξεργασίες αυτές είναι η συγκατάθεσή (6παρ.1α’ GDPR) που παρέχετε με τη θετική σας ενέργεια, αν πατήσετε like ή follow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας. Τη συγκατάθεση αυτή μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε πατώντας dislike ή unfollow. Σε περίπτωση που επισκέπτεστε τη σελίδα μας χωρίς να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες (like ή follow), τα δεδομένα σας δεν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας της Εταιρίας μας. Η συγκατάθεση μπορεί να λάβει και τη μορφή της προηγούμενης γραπτής συγκατάθεσης στην περίπτωση της δημοσίευσης υλικού που εσείς μας στέλνετε για ανάρτηση. Στην περίπτωση αυτή, η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να γίνει μέσω email στο info@hellasstones.com.

Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες;

Η περίοδος αποθήκευσης καθορίζεται από τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου των παρόχων των κοινωνικών δικτύων, χωρίς εμείς να έχουμε καμία επιρροή.

Σας ενημερώνουμε ότι με την επίσκεψή σας στα κοινωνικά μας δίκτυα μπορεί τα δεδομένα σας να συλλεχθούν και να αποθηκευτούν από τους παρόχους για σκοπούς έρευνας και διαφήμισης και με βάση αυτά να δημιουργηθούν ψευδωνυμοποιημένα προφίλ χρήστη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων και αγγελιών τόσο εντός όσο και εκτός των πλατφορμών. Σας ενημερώνουμε ότι τις δραστηριότητες αυτές δεν τις ελέγχουμε εμείς ούτε μπορούμε να τις επηρεάσουμε. Δεν έχουμε καμία επιρροή ως προς τους αποδέκτες, την περίοδο αποθήκευσης ή τη διαγραφή των δεδομένων σας από τον πάροχο της πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία και τη χρήση των δεδομένων σας από τους παρόχους των πλατφορμών, καθώς και τα δικαιώματά σας και ιδιαίτερα του δικαιώματος εναντίωσης (optout) μπορείτε να βρείτε στις δηλώσεις προστασίας των παρόχων:

Facebook: Facebook

Twitter: Privacy Policy (twitter.com)

YouTubeΠολιτική Απορρήτου – Απόρρητο και όροι – Google

InstagramΠολιτική δεδομένων του Instagram | Κέντρο βοήθειας του Instagram

LinkedIn: LinkedIn Privacy Policy

Pinterest: Πολιτική απορρήτου | Pinterest Policy

Η από κοινού ευθύνη μας με τους ακόλουθους παρόχους οριοθετείται ως εξής:

Facebook: Facebook

Twitter: Controller-to-Controller Transfers (twitter.com)

YouTubeΠλαίσια μεταφοράς δεδομένων – Απόρρητο και όροι – Google

Instagram: Facebook

LinkedIn: LinkedIn Pages Joint Controller Addendum

Pinterest: Pinterest Advertising Services Agreement | Pinterest Business

Η χρήση της πλατφόρμας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την επεξεργασία των δεδομένων σας σε Τρίτη χώρα (εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) από τον πάροχό της. Για την επεξεργασία αυτή, για την οποία δε φέρουμε καμία ευθύνη σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις προστασίας των παρόχων τις οποίες έχουμε παραθέσει παραπάνω.

Επεξεργασία Δεδομένων για Διαφημιστικούς Σκοπούς

Η Εταιρία μας χρησιμοποιεί cookies για διαφημιστικούς σκοπούς, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε Πολιτική Cookies.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες όπως η διάρκεια της επίσκεψης, οι προβολές σελίδων και η διαδρομή πλοήγησης στην ιστοσελίδα.

Γιατί συλλέγουμε τις πληροφορίες αυτές;

Για να σας παρουσιάζουμε διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και στις προτιμήσεις σας.

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Συγκατάθεση (6παρ.1α’ GDPR)

Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες

Μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης ή τη λήξη των cookies.

  1. Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων και κοινωνικά δίκτυα

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Η Εταιρία δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές των ιστοσελίδων αυτών. Σας παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις αντίστοιχες Πολιτικές Απορρήτου.

Η εταιρία έχει ενσωματώσει στην ιστοσελίδα της πρόσθετα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η αλληλεπίδραση με τα συγκεκριμένα πρόσθετα μπορεί να συνεπάγεται την επεξεργασία των δεδομένων προφίλ (όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη) από τις εταιρίες για τους σκοπούς που ορίζονται στις δικές τους Πολιτικές Απορρήτου. Για περισσότερες πληροφορίες σας παραπέμπουμε στην Πολιτική Cookies (βλ. social plugins)

  1. Ανήλικοι

Η HELLAS STONES αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των ανηλίκων. Η ιστοσελίδα μας δεν απευθύνεται σε ανηλίκους. Πρόθεση της Εταιρίας είναι να μη συλλέγει δεδομένα που αφορούν ανηλίκους που τυχόν έχουν πρόσβαση σε αυτή. Για το σκοπό αυτό, αν διαπιστωθεί ότι έχουν τύχει επεξεργασίας προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανήλικο, χωρίς τη συνδρομή των νόμιμων προϋποθέσεων, αυτά θα διαγράφονται άμεσα.

  1. Με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Κατά κανόνα η Εταιρία δε διαβιβάζει σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Οι μοναδικές περιπτώσεις απόκλισης από την ως άνω αρχή ορίζονται ρητά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι η εταιρία Phoenix DA που εδρεύει στην Ελλάδα και με την οποία συνεργαζόμαστε για τη φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μας. Η τρίτη αυτή εταιρία ακολουθεί τις οδηγίες και τις πρακτικές της HELLAS STONES αναφορικά με την προστασία προσωπικών σας δεδομένων.

Κατά τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε εξυπηρετητές εντός Ελλάδας και δεν διαβιβάζονται στο εξωτερικό. Για το σκοπό αυτό η εταιρία Phoenix DA συνεργάζεται με την ENARTIA A.E., που εδρεύει επίσης στην Ελλάδα.

Σε κάθε δε περίπτωση η HELLAS STONES παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επίσης, η εταιρία ενδέχεται να κοινοποιήσει δεδομένα σε τρίτους στην περίπτωση που η διαβίβαση επιβάλλεται από τη σχετική νομοθεσία, όπως για παράδειγμα η διαβίβαση προς δημόσιες αρχές (δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ,ΕΕΤΤ).

Η επεξεργασία των δεδομένων σας από τους συνεργάτες μας πραγματοποιείται κυρίως εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ). Σε περίπτωση που συνεργαστούμε με εταιρίες εκτός Ε.Ο.Χ., η επεξεργασία των δεδομένων σας θα γίνει μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή επί τη βάσει εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων ή εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας.

  1. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρία δεσμεύεται για την εμπιστευτικότητα, τη διαθεσιμότητα και την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγονται αναφορικά με τους χρήστες της www.hellasstones.com έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και εφαρμόζουμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Ενδεικτικά εφαρμόζονται μέτρα ηλεκτρονικής ασφάλειας, όπως κρυπτογράφηση δεδομένων με χρήση πρωτοκόλλου TLS, λήψη ημερήσιων αντιγράφων ασφαλείας, χρήση firewalls και λογισμικού ασφαλείας, καθώς και οργανωτικά μέτρα, όπως εφαρμογή διαδικασιών δικαιωμάτων διαχειριστή μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες, προσεκτική επιλογή εκτελούντων την επεξεργασία και δέσμευση του προσωπικού από ρήτρες εχεμύθειας και απορρήτου.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Δικαίωμα Πρόσβασης

Μπορείτε να μας ζητήσετε να επιβεβαιώσουμε αν επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορείτε να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, όπως ποια δεδομένα διατηρούμε, για ποιο σκοπό τα επεξεργαζόμαστε, με ποιους τα μοιραζόμαστε, για ποιο χρονικό διάστημα τα αποθηκεύουμε, ποια δικαιώματα έχετε, που μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία, από που συλλέγουμε τα δεδομένα σας και την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων.

Δικαίωμα Διόρθωσης

Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων.

Δικαίωμα Διαγραφής

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα που σας αφορούν υπό προϋποθέσεις. Η Εταιρία δικαιούται να αρνηθεί τη διαγραφή, αν η διατήρησή τους είναι απαραίτητη για:

  • την τήρηση νομικής υποχρέωσης

  • θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της Εταιρίας

  • την εκπλήρωση άλλου νόμιμου σκοπού ή νομική βάσης

Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας

Μπορείτε να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας μόνο στην αποθήκευση όταν:

  • αμφισβητείτε την ακρίβειά τους και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους

  • η επεξεργασία είναι παράνομη αλλά δε θέλετε τα δεδομένα σας να διαγραφούν

  • τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο τα συλλέξαμε, αλλά τα χρειαζόμαστε για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων

  • όταν έχετε αντιρρήσεις κατά πράξης επεξεργασίας, η οποία έχει ως νομική βάση το έννομο συμφέρον, μέχρι να αποδειχθεί ότι οι νόμιμοι λόγοι μας για συνέχιση της επεξεργασίας υπερισχύουν των αντιρρήσεων μας

Δικαίωμα Φορητότητας

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχάνημα μορφότυπο (ψηφιακή μορφή) ή να ζητήσετε να μεταφερθούν απευθείας σε άλλο Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

Δικαίωμα Εναντίωσης

Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας που έχει ως νομική βάση το έννομο συμφέρον της Εταιρίας. Η Εταιρία μπορεί να συνεχίσει την επεξεργασία, εφόσον προβάλει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, δικαιωμάτων και ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Δικαίωμα Ανάκλησης Συγκατάθεσης

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της

συγκατάθεσης ισχύει για το μέλλον και δεν επηρεάζει τις πράξεις επεξεργασίας που έχουν διενεργηθεί πριν την ανάκληση.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας:

  • είτε ακολουθώντας τις σχετικές ρυθμίσεις στα email που σας αποστέλλονται

  • είτε απενεργοποιώντας τα cookies

  • είτε επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας:

Μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματά σας σχετικά με τα δικαιώματά σας:

  • στην έδρα της Εταιρίας συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο άσκησης δικαιωμάτων

  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@hellasstones.com,

  • στην ταχυδρομική διεύθυνση: Hellas Stones, B.I.Π.Ε Λάρισας, 41005 Λάρισα, Τ.Θ. 3019.

  • μέσω του διαδικτυακού μας τόπου συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη εδώ

Η Εταιρία θα ικανοποιήσει το αίτημά σας εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος. Η προθεσμία μπορεί να παραταθεί, κατόπιν ενημέρωσής σας, για χρονικό διάστημα δύο μηνών εξαιτίας της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή του αριθμού των αιτημάτων.

Οι πληροφορίες και οι ενέργειες προς ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας παρέχονται δωρεάν.

Αν η Εταιρία έχει αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητα σας, μπορεί να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες για την επιβεβαίωσή της.

  1. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή αν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hellasstones.com, ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Hellas Stones, B.I.Π.Ε Λάρισας, 40006 Λάρισα, Τ.Θ. 3029 ή τηλεφωνικώς στο 2410 541244.

  1. Καταγγελία σε Εποπτική Αρχή

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ως εξής: Ιστοσελίδα: www.dpa.gr, Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα. Τηλεφωνικό κέντρο: +30 2106475600, Φαξ: +30 210 6475628 E-mail: contact@dpa.gr.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αναθεωρείται τακτικά, ώστε να είναι σύμφωνη με τις οδηγίες των εποπτικών αρχών και τις νεότερες νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις.

Τελευταία αναθεώρηση:30 Μαρτίου 2021

Μενού